Skjønnheten er alltid i detaljene

Princess er fast bestemt på å utvikle stadig mer geniale måter å sikre at hver minste millimeter av båten din er ergonomisk riktig,
svært praktisk, og romslig perfekt. Når vårt team av marinearkitekter, designere og ingeniører har fastsatt et design,
vil Princess sine kritiske håndverkere bringe det til liv. Hver vakker detalj er utformet og ferdig på vårt Plymouth verft.
Dette gjør oss i stand til å konsekvent overvåke kvalitet gjennom hvert bygge.


Interiør og valgmuligheter

Når man kjøper seg en ny Princess, kjøper man seg et byggenummer slik at båten kan bygges etter kjøpers ønsker og behov innenfor gitt rammer.  Dette foregår i ett tett samarbeid mellom kjøper og selger.  Etter at bygget er utstyrsspesifisert kommer desserten; å bestemme hvordan man ønsker at båten skal se ut.

I og med at hver båt bygges etter kjøpers ønske er i prinsippet ikke 2 båter like. Man velger hvilken skrogfarge man vil ha, deretter er det utallige muligheter hva angår treverk, kjøkkenbenkeplatetopper, baderomstopper og gulv, stoffer eller skinn til salonger, stoler- stoffer til gardiner og sengeteppper. Teppefarger eller evnt. mer treverk på dørk og evnt. hva slags treverk.

Farge og stoffvalg er det også på kalesjer, trekk, puter og sofaer til cockpit og flybridge, slik at båten blir tilpasset din smak.

Dette blir som å innrede et landsted, og det er jo nettopp det det er, - ...et flytende landsted!